Pembe Fikirler

Kaş Alma Yöntemleri

Kaş Alma Yöntemleri

Kaş alma konusundaki püf noktalardan genelde bayanlar habersizdir. Kaşlarınızı aldıktan kısa süre sonra kaş çizgilerinin bulunduğu alanın dışında alttan kaşlar çar ve hem güzelliği bozar hemde çevredekileri rahatsız eder. Hiç bir bayan  sürekli  cımbız veya iple dolaşmak istemez. Bu yüzden doğru şekilde kaş almalı ve kaşlarınızı belirli zaman aralıkları ve şekil vererek almasınız.

Evde kaşlarınızı alırken var olan şekline uygun kaş almalısınız. Diğer türlü kaş alma yorucu ve sık yapılan bir işleme dönüşecektir. Bu yüzden özen göstermelisiniz.  Bun un yanında kaşlarınız dağınık çıkıyorsa, kaş yapısı bozuksa veya ergenlikten sonra hormon bozukluğu tedavisi görüyorsanız kaş bakımı çok daha özen gerektirir. Sebebi ise belirttiğimiz üzere kaşların düzgün çıkmaması ve dağınık olmasından kaynaklanır.

Ek olarak kaşlarınız düzgün ve sık çıkıyorsa, kaşlarınızın alımı ve şekil verilmesi daha kolay olur. Hassas davranmak ve dikkatli olmak önemlidir. Eğer kaş alacaksanız, alacağınız cımbız, güzel ve iyi çeken cımbızları tercih etmenizde yarar var. Makbul olan cımbız, ucu ince olandır. Kalın uçlu olan cımbızlar ile kaşlarınızı iyi temizleyemezsiniz bu yüzden tercih etmemekte fayda vardır.

Kaş Alma Taktikleri ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

* Başlangıçta kaşlarınızı almaya başlamadan önce kaş bölgesine kolonya dökerek, kaşlarınızın yumuşamasını sağlayabilirsiniz. Böylece canınızın yanması azalacak ve kaş alımını daha kolay yapabileceksiniz.

* Bir diğer önerimiz ise kaşlarınızı gerdirerek almaya dikkat edin. Yapmanız gereken kaşınızı ucundan tutup aşağıya doğru gerdirmeniz olmalıdır. Bu yöndem ile duyacağınız acı azalacaktır.

* Asıl önemlisi kaşlarınızı çıkış yönüne doğru çekerseniz, hem az acı çekmiş hemde kaşlarınıza doğru şekli vermiş olacaksınız.

* Tecrübede önemlidir. Kaşlarınızı alırken ne kadar seri olursanız, bu iş tamamen el becerisine dönecektir. Doal olarak ilk defa veya daha yeni kaş almaya başlayanlar sakin olmalı ve acele etmemelidir. Aksi takdirde kaşın şekli bozulabilir.

* Eğer kaşlarınız sivri ve kavisli ise çıkış yönlerine göre şekillendirme yapabilirsiniz.

* Eğer düz kaşlara sahip iseniz  normal normal cımbızla kaş almanızda bir sakınca yoktur.

* Kaşlarınız kalınsa aldıktan sonra, bayanların kısa sürede kaşları çıkabilir. Eğer kaşınız normalden fazla kalınsa tıbbi yöntemler uygulatmanızı tavsiye ederiz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.