Pembe Fikirler

Göğüs Bakımı Nasıl Yapılır?

Göğüs Bakımı Nasıl Yapılır?

Bakım sadece cilt bakımı veya saç bakımı olarak sınırlandırılmaması gerekilen bir eylemdir. Bu bakımdan dolayı da bakım yapmanın birçok çeşidinin mevcut olduğunu söyleyebiliriz. Nasıl bir kadın ayının bir gününü bakım salonlarında harcıyor, aslında her kadın için geçerli olmalı ve aynı zamanda her erkek bu konuya dikkat etmelidir. Bir kadın bakımlı olduğu zaman hem kendine öz güveni artar hem de kendisini daha çok sever. Bir kadın tüm vücuduyla bakımlı olmak ister, bu bağlamda ise göğüs bakımı akla gelir. Göğüs bakımı nasıl yapılır, buna değineceğiz.

Göğüs Bakımı

Göğüs Egzersizleri

Göğüslerde kas olmadığı için ne kadar kilo verirseniz verin veya ne kadar spor yaparsanız yapın bir faydası olmadığını göreceksiniz. Ama göğüs egzersizleri sayesinde, göğüs çatlaklarını en aza indirebilirsiniz.

Sütyen Seçimi

Göğüsler her zaman için bakım yapılması gerekilen bölgelerimizden birisidir. Bu bakımdan dolayı da sütyen seçimine de o derece dikkat etmeliyiz. Göğüslerimizi saracak ne büyük ne de küçük olmayacak ve aynı zamanda kumaşının bizleri rahatsız etmeyeceğinden emin olabileceğimiz bir sütyen tercih etmeliyiz.

Göğüse Masaj Yapmak

Vücudumuzun her bölgesi nasıl masaja ihtiyaç duyuyorsa; göğüslerimiz de aynı şekilde ihtiyaç duymaktadır. Nemlendirici bir krem dahilinde, dairesel hareketler ile masaj yaparak göğsünüzü rahatlatabilirsiniz. Duşta olduğunuz zamanda ise çok soğuk olmayan bir su ile masaj yapabilirsiniz.

Beslenme

Nasıl vücudumuzun belirli bir şekle girmesi için beslenme düzenimiz, kontrol ediyoruz ve aynı zamanda dikkat ediyoruz; aslında aynı durum göğüslerim içinde geçerlidir. Yediğimiz veya içtiğimiz her şey aslında göğüs üzerinde ve göğüs güzelliği üzerinde etkilidir.

Mamografi ve Meme Kontrolü

Son zamanların en çok korkutan kanser türlerinden birisi meme kanseridir. Güçlü olan her kadının yeneceği bu kanser türü için, 40 yaşının üzerinde ki kadınlar 2 yılda bir olmak koşulu ile doktora muayene olmalıdırlar. Eğer böyle bir hastalık ailede var ise yılda bir kez kontrol edilmelidir. Doktora gitmeden de elle kontrol edebilirsiniz. Eğer göğüslerinizi elle kontrol ederken bir sertlik hissederseniz, bu durum karşısında bir uzmana başvurmanızı öneririz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.